CONTACT   info@alettazorgt.nl   |  0683217091 

ADRES   Geestbrugkade 32   |  2281 CX Rijswijk  |   KvK: 73069019

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Onze partners

Met behulp van onze partners kunnen wij ons inzetten om persoonlijke zorg te bieden dichtbij onze patienten 

Allerzorg partner van AlettaZorgt

Allerzorg en AlettaZorgt delen een visie, namelijk zorgen zoals voor je naasten als ook persoonlijk en doelgericht. Allerzorg doet dit bij u thuis, AlettaZorgt doet dit tussen ziekenhuizen en thuis in.

 

Onze gezamelijke stip op de horizon is lijnloze, excellente zorg, dichtbij de patient. Daarom maken we gebruik van elkaars deskundigheid en motivatie.

Havenue partner van AlettaZorgt

De verpleegkundig specialisten van AlettaZorgt werken samen in het multidisciplinaire team van Havenue, om te zorgen voor de juiste zorg voor kwetsbare ouderen van Rotterdam. ​Ouderen hebben vaker en meer chronische aandoeningen. Tevens kunnen ook op het gebied van zorg en welzijn problemen ontstaan. Met vroegtijdige signalering en bredere diagnostiek kan een SEH- en/of ziekenhuis opname veelal voorkomen worden.

Het 'Ziekenhuis op Wielen' is onderdeel van Allerzorg. Het concept valt perfect binnen de gezamenlijke visie van beide partijen, namelijk: lijnloze zorg.

 

Naar het ziekenhuis gaan is vaak een extra belasting wanneer mensen te maken hebben met mobiliteitsproblemen of psychische problematiek. De oplossing is relatief simpel: we brengen de gewenste specialistische zorg thuis. Het 'Ziekenhuis op Wielen' heeft expertise op het gebied van Wondzorg en Dermatologie. 

Curilion partner van AlettaZorgt