CONTACT   info@alettazorgt.nl   |  0683217091 

ADRES   Geestbrugkade 32   |  2281 CX Rijswijk  |   KvK: 73069019

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Vera Rempe

DIRECTEUR EN CHIRURG

Vera Rempe zorgt voor het initiatief, de onderneming en het medisch leiderschap van AlettaZorgt. Ook zorgt zij voor chirurgisch-proctologische zorg.

Van 2012 tot 2018 werkte Vera als chirurg-proctoloog (specialist in anale en bekkenbodemproblemen) in de Proctos Kliniek in Bilthoven. Hier ervoer zij hoe gedreven professionals, met elkaar en met de patient,  de gezondheidszorg stap voor stap kunnen veranderen en verbeteren met de persoonlijke behoefte van patienten als uitgangspunt. Deze ervaring gaf haar de moed om te kiezen voor haar droom: met nog grotere stappen de persoonlijke gezondheidszorg te verbeteren, als specialist en als ondernemer.

Erna Vrijland

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST

Erna Vrijland zorgt voor het initiatief, het verder ontwikkelen en het verpleegkundig leiderschap van AlettaZorgt. Ook zorgt zij voor de opvang en behandeling van de meest voorkomende gezondheidsklachten. Als verpleegkundig specialist speelt zij een centrale rol voor de bezoekers van ons centrum.

Tot 2018 werkte Erna in een gezondheidscentrum in Delft als verpleegkundig specialist. Hier integreerde zij zorgvragen op medisch, verpleegkundig en sociaal gebied. Zij voelt zich speciaal aangetrokken voor de zorg aan kwetsbare groepen o.a. kinderen, ouderen en dak en thuislozen. Erna haar droom is om als verpleegkundig specialist in nauwe samenwerking met de zorgvrager en met betere afstemming over domeinen, organisaties en disciplines heen de eerstelijnszorg te verbeteren en deze voor de toekomst voor iedereen toegankelijk te houden.

Susan Barto

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST

Susan Barto zorgt voor het initiatief, het verder ontwikkelen en het verpleegkundig leiderschap van AlettaZorgt. Zij zorgt daarnaast voor de zorg en behandeling voor en rondom de (kwetsbare) ouderen.

In de loop der jaren heeft Susan zich met name gespecialiseerd in de ouderenzorg en bij verschillende zorgaanbieders gewerkt. Zowel in de eerste lijn, de tweede lijn als samen met welzijn. Haar ervaring is dat zij als verpleegkundig specialist bruggen kan slaan tussen medische en verpleegkundige zorg, maar ook tussen verschillende disciplines en organisaties, praktijk en theorie. Zij gelooft in samenwerken aan betere en persoonlijkere zorg waarbij de persoon met zijn mogelijkheden centraal staat en niet de ziekte.

Monique Dekker

BESTUURDER

Monique zorgt voor het oprichten van de onderneming AlettaZorgt; Een bedrijf waarin medewerkers met plezier werken en waar de zorg voor de mens centraal staat.

Zorg zoals je die ook aan je naasten zou geven. In alles wat Monique doet wilt zij zorg bieden op een manier zoals zij die zelf ook aan haar gezin, familie en naasten zou willen geven. Vanzelfsprekend. Er altijd zijn. Zorgzaam. Vanuit het hart. Voor Monique is het niet bijzonder, maar juist heel gewoon dat we de zorg zo willen en kunnen bieden aan de mensen die aan onze zorgen worden toevertrouwd.

Paul Cornelissen

BESTUURDER

Paul zorgt voor het initiatief, het verder ontwikkelen en het verpleegkundig leiderschap van AlettaZorgt. Hij zorgt daarnaast voor de zorg en behandeling voor en rondom de (kwetsbare) ouderen.

Zorg zoals je die ook aan je naasten zou geven. In alles wat Paul doet wilt hij zorg bieden op een manier zoals hij die zelf ook aan zijn gezin, familie en naasten zou willen geven. Vanzelfsprekend. Er altijd zijn. Zorgzaam. Vanuit het hart. Voor Paul is het niet bijzonder, maar juist heel gewoon dat we de zorg zo willen en kunnen bieden aan de mensen die aan onze zorgen worden toevertrouwd.